Naxpro Truss.

Naxpro trussen - ladder - driehoek - vierkant gemaakt van 35 of 50 mm buis.

Lucas Bakker Podiumtechniek eigenaar van de website Trussmateriaal.nl is dealer van de merken: Naxpro – Riggatec – GlobalTruss – Milos – Litetruss -  Alutruss - Showtec. Wij verkopen: truss – Truss klemmen – Aluminium buizen – Koppelstukken en truss toebehoren in de Benelux.  

Aluminium trussen is de mecano voor grote mensen, een bouwsysteem met ongekende grenzen en mogelijkheden. Aluminium trussen zijn snel op en af te bouwen – licht in gewicht en makkelijk uit te breiden of te veranderen. Truss is gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen in verschillende diameters en dikten. Truss is leverbaar in: Enkele Buis – Ladder – Driehoek – Vierkant – Rechthoek – Cirkel truss en voorzien van conische koppelingen. De trussen worden aan elkaar  gekoppeld doormiddel van conische koppelstukken met conische pennen en borgveren of moeren.

Truss is gemaakt van aluminium buizen met een diameter van : 10 - 20 – 35 – 48 - 50 – 51 mm buis met een wanddikte van 2 – 3 – 4 mm. De trussen zijn TUV gecertificeerd en hebben een hoge kwaliteit, TUV certificaten zijn leverbaar op aanvraag. De meeste truss is gebouwd van aluminium buis EN AW 6082 T6.